Nieuw bij Polvo en Limburgia: Noxxi Doors

NIEUWE ONDERNEMING: NOXXIDOORS. POLVO EN LIMBURGIA BUNDELEN KRACHTEN VOOR GE√ŹNTEGREERDE DEUROPLOSSINGEN

Twee specialisten in hang- en sluitwerk en een producent van specialistische binnendeuren bundelen de krachten in Noxxidoors. Een nieuwe onderneming voor ge√Įntegreerde deuroplossingen voor de utiliteitsmarkt.

Polvo, Isero en Limburgia zijn volledig complementair aan elkaar. Samen bedienen ze de utiliteitsmarkt met ge√Įntegreerde deuroplossingen. Voor aannemers resulteert de samenwerking in meer efficiency en lagere faalkosten.

Optimale stroomlijning
Polvo levert mechanisch en elektronisch hang- en sluitwerk. Limburgia is expert in specialistische binnendeuren. De samenwerking is het antwoord op signalen uit de markt. Noxxidoors biedt een project-specifieke combinatie in deuren én hang- en sluitwerk voor utiliteitsnieuwbouw. De oplossingen worden aangeboden vanuit één partij voor een optimale stroomlijning van het productie- en leveringsproces. Bovendien beschikt Noxxidoors door de bundeling van krachten over alle benodigde certificaten.

Een aanspreekpunt voor de aannemer
‚ÄúMet Noxxidoors heeft de aannemer √©√©n contact voor de deuren en het hang- en sluitwerk. Tot op heden moest hij hiervoor met meerdere leveranciers afstemmen. Met Noxxidoors heeft de aannemer √©√©n aanspreekpunt voor advies, ontwerp, productie en montage. Dat verhoogt de efficiency en verlaagt faalkosten. Bij de montage kunnen deuren kant-en-klaar worden ingehangen. Achteraf aanbrengen van hang- en sluitwerk is dus verleden tijd‚ÄĚ, aldus Pepijn Kokke, general manager van Limburgia en woordvoerder namens de drie partners.

Kokke benadrukt daarbij dat Noxxidoors geen fusie is. ‚ÄúHet is met nadruk een samenwerking waarbij we gebruik maken van elkaars expertise. Waarbij ieder vanuit eigen ervaring en deskundigheid bijdraagt aan de beste en meest complete deuroplossingen voor de markt.‚ÄĚ

www.noxxidoors.nl