Look and feel

DOET U MET NOXXA

51 winkels​

1500 + producten​

3 productlijnen​

Keurmerk: Veilig wonen​

Certificaten​

LOOK
Donker, verfijnd en ingetogen! Maar toch een eyecatcher! Het diepe, matte oppervlak van onze cilinders vormt samen met de deurkruk en -garnituren een consistent visueel geheel

FEEL
Onze vingers zijn zeer fijngevoelig en elke keer als u de knop van onze
knopcilinder uit ons nieuw design assortiment aanraakt, voelt u de solide kwaliteit en de fluweelachtige textuur.

UNIEKE UITSTRALING
Door een uniek en uitgebreid verf- en coatingproces krijgt het gebruikte messing in het oppervlak een fluweelachtig gevoel van gestraald aluminium.
Het aantal, de grootte en de vorm van de fijne metaaldeeltjes in de verf en de kleurtinten zijn perfect afgestemd op de handgrepen van toonaangevende fabrikanten.

De verkrijgbare kleuren passen bij de huidige
trend van donkere tinten voor deurbeslag en deurkrukken. En dat maakt de Look & Feel cilindersloten tot hoogwaardige designelemente .

Uni en Bicolors

Knopvarianten

Noxxa is het huismerk van Polvo en haar groothandels en omvat een compleet Ă©n professioneel assortiment hang- en sluitwerk. Robuust en eigentijds! In diverse stijlen, kleuren en afwerkingen verkrijgbaar en voorzien van het keurmerk PKVW.

 Wij zijn Noxxa en staan klaar om u te helpen!

Ga naar een verkooppunt bij u in de buurt:
Kruyt, Leys, Lekkerkerker, Dubson, Holtgrefe, van der Stad, van den Ham, Hendriks, Kobam, Zwaard, de Schakel, Van Enckevort, Kooning, van den Anker.

088 – 765 1900
www.polvobv.nl
info@noxxa.nl

DE SLEUTEL TOT MAATWERK

De Look & Feel cilindersloten combineert u eenvoudig met veel van onze sluitoplossingen. Hiermee maakt u het design concept van uw woning of gebouw compleet.