ALULINE DEURBESLAG

WONING- EN UTILITEITSBOUW & COMMERCI√čLE RUIMTEN

118 vestigingen

1500 + producten‚Äč

3 productlijnen‚Äč

Keurmerk: Veilig wonen‚Äč

Certificaten‚Äč

Noxxa Aluline

Noxxa Aluline is een breed programma aluminium deurbeslag, geschikt voor intensief gebruik en uitgevoerd in een F1 mat geslepen uitvoering. Het beslag is onderhoudsarm en de matte finishing zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling maar is daardoor ook minder krasgevoelig.

Het complete programma bestaat uit een groot assortiment verschillende deurkrukken, deurknoppen, deurgrepen, rozetten, kortschilden in geperste en gegoten uitvoering, langschilden, veiligheidsschilden en garnituren in kort- en langschild uitvoering.

Wat krijgt u meer?
Stalen onderrozeten bij kruk-, profiel- en sleutelgat rozetten , degelijk en een fraaie montage zonder zichtbare schroeven/patentbouten.

Uitgekiende afmetingen van de schilden, de kortschilden hebben een afmeting van 200×42 mm zodat bij vervanging in een bestaande situatie van de oude schilden de eventuele beschadigingen op de bestaande deur rondom het schild keurig afgedekt worden. Het gatenpatroon van deze schilden komt overeen met de Noxxa Basic en Excellent line, er kan met één boormal gewerkt worden, uitwisseling of upgrading is mogelijk doordat er in de Noxxa serie met hetzelfde gatenpatroon gewerkt wordt.

Speciaal voor de renovatie is in de Noxxa Aluline een renovatielangschild ontwikkeld van 270√ó46 mm zodat oude gatenpatronen eenvoudig afgedekt worden. Deze schilden zijn van gegoten aluminium en ook voorzien van de rubber fixatieringen.

Als optie is op de gegoten kort- en langschilden ook een vastdraaibare bevestiging van de deurkruk op het schild mogelijk.