BASIC DEURBESLAG

WONINGBOUW

118 vestigingen

1500 + producten‚Äč

3 productlijnen‚Äč

Keurmerk: Veilig wonen‚Äč

Certificaten‚Äč

Noxxa Basic deurbeslag

Noxxa basicline deurbeslag is uitermate geschikt voor de woningbouw, de veiligheidsschilden zijn gemaakt van aluminium profielmateriaal welke een mat geborstelde F1 finishing hebben. Dit materiaal is onderhoudsarm en door de matte finishing is het beslag minder krasgevoelig. Dit zorgt voor een blijvende mooie uitstraling. Het binnendeurbeslag bestaat uit twee series geperste schilden met een uitgebreide keuze aan deurkrukmodellen.

SKG en PKVW
De Basic veiligheidsbeslagen voldoen aan SKG*** en de normen volgens Politie keurmerk Veilig Wonen, zijn leverbaar zowel zonder als met kerntrekbeveiliging.

Boormallen
Voor zowel het binnendeurbeslag en het veiligheidsbeslag zijn boormallen verkrijgbaar die door de uniform toegepaste patentgaten ook gebruikt kunnen worden voor de Noxxa Aluline en
Inoxline.

Keuzemogelijkheden
Garnituren worden zonder deurkrukken geleverd zodat hier in combinatie met de drie verschillende veiligheidsschildmodellen een vrije keuze voor gemaakt kan worden. Buiten de standaard voordeur en achterdeur garnituren zijn ook alle combinaties mogelijk door het samenstellen van de diverse losse schilden zoals buitenzijde geheel blind binnenzijde pc sparing. Ook een ergo uitvoering waar de cilinder boven de deurkruk zit voor het bedieningsgemak is standaard leverbaar.

Voor deuren die zijn voorzien van opliggende glaslatten zijn er ook losse binnenschilden verkrijgbaar van 40 mm breed.