NOXXA PROJECTSLOTEN

UTILITEITSBOUW

118 vestigingen

1500 + producten‚Äč

3 productlijnen‚Äč

Keurmerk: Veilig wonen‚Äč

Certificaten‚Äč

Noxxa projectsloten

Noxxa staat voor hoogwaardig hang- en sluitwerk, robuust en eigentijds! Noxxa is het huismerk van Polvo en omvat een compleet én professioneel assortiment hang- en sluitwerk. Alles voor op en rondom raam en deur, in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen.

Noxxa is een vernieuwend merk met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. De Noxxa sloten zijn voorzien van een anti-frictiedagschoot. De delrin inlage in de dagschoot zorgt ervoor dat de dagschoot minder weerstand geeft en geluiddempend is. Compleet assortiment: dag-& nachtsloten, toiletsloten, loopsloten, kastsloten, anti-panieksloten, centraalsloten zowel zonder als met dagschootblokkering.

De dagschootblokkering (DSV) voorkomt het zogenoemde flipperen. De draairichting is bij bijna alle uitvoeringen zeer eenvoudig met een schroevendraaier aan te passen. Minder voorraad of bij verandering van de draairichting geen vertraging meer.

De sloten hebben een uniforme slotkastsparing met een doornmaat van 60 mm. De zamac vernikkelde nachtschoten zijn voorzien van een stalen rolstift en alle sloten zijn voorzien van stofbussen in de patentgaten om boor- en andere vervuiling van het binnenwerk te voorkomen.

Sloten zijn voorzien van een mat geborstelde rvs voorplaat en een zelfsmerende in bronsring gelagerde klemtuimelaar van 8 mm. Het anti-paniekslot is uitgevoerd met een klemtuimelaar van 9 mm.

Sloten zijn genormeerd volgens Din 18251-1 klasse 3 en EN 12209.