NOXXA DEURDRANGERS
BASIC

GESCHIKT VOOR UTILITEITSBOUW

51 winkels‚Äč

1500 + producten‚Äč

3 productlijnen‚Äč

Keurmerk: Veilig wonen‚Äč

Certificaten‚Äč

Noxxa deurdrangers

Noxxa staat voor hoogwaardig hang- en sluit werk, robuust en eigentijds! Noxxa is het huis merk van Polvo en omvat een compleet én professioneel assortiment hang- en sluitwerk. Alles voor op en rondom raam en deur, in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen. De deurdrangers zijn getest volgens DIN EN 1154.

Noxxa is een vernieuwend merk met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Het Noxxa programma deursluiters bestaat uit 3 schaararm drangers en 6 stuks glijarmdeurdrangers.
De glijarmdeurdrangers zijn leverbaar in 2 uitvoeringen één voor montage aan de scharnierzijde (uitvoering B) en één voor montage aan de niet scharnierzijde (uitvoering BG).

De glijarmdeurdrangers zijn voorzien van een ellipsvormige as waardoor de dranger een verminderde openingsdruk heeft, waardoor de deur zonder zware tegendruk geopend kan worden.

Noxxa deurdrangers worden compleet geleverd met bijbehorende arm. Naast de standaard zilver­kleur zijn de glijarmdrangers type B ook in zwart leverbaar. Als optie levert Noxxa openingsbe­grenzers en vastzetinrichtingen die in de glijarm gemonteerd kunnen worden.