NOXXA SCHARNIEREN

VOOR IEDERE BOUW EEN PASSEND SCHARNIER

118 vestigingen

1500 + producten‚Äč

3 productlijnen‚Äč

Keurmerk: Veilig wonen‚Äč

Certificaten‚Äč

Noxxa scharnieren

Noxxa staat voor hoogwaardig hang- en sluitwerk, robuust en eigentijds! Noxxa is het huismerk van Polvo en omvat een compleet én professioneel assortiment hang- en sluitwerk. Alles voor op en rondom raam en deur, in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen. Het veiligheidsbeslag is voorzien van SKG***- en PKVW- keurmerken. Noxxa is een vernieuwend merk met de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Noxxa scharnieren daar ‚Äúdraait‚ÄĚ het om. Vaak onderbelicht soms ook onzichtbaar gemonteerd. Scharnieren zijn een belangrijk onderdeel van het hang- en sluitwerk. Met onze complete lijn scharnieren en paumelles in de diverse diktes en maatvoeringen is er voor ieder type deur een passende oplossing.

Onze nieuwste ontwikkelingen zijn terug te vinden in de Stiletto veiligheidsscharnieren en de gelaste veiligheidspaumelles. Deze producten hebben geen dievenpen, zodat er geen gaten meer in de deur of het kozijn nodig zijn en voldoen toch aan de SKG*** normering met slechts 3 scharnieren.

Deze producten zijn op ramen, buiten- en binnendeuren toepasbaar. Noxxa heeft voor het snel en foutloos infrezen van de scharnieren en paumelles diverse freesmallen in het programma.